Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Raktáron lévő termékek


Sorrend:

Anyagi áldás (nyomtatott) (Anyagi_aldas_nyomtatott) ÚJ
Anyagi áldás (nyomtatott)

Anyagi áldás

A szegénység nem Isten akarata, Ô azt akarja, hogy bőségben élj. Ennek ellenére nagyon sok hívő nélkülözésben él és nem érti, hogy miért nem jön a pénz. A könyv gyakorlatiasan mutatja be a pénzzel és pénzkezeléssel kapcsolatos bibliai alapelveket, rávilágít a hibákra, amelyek akadályozhatják az anyagi áldást. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogsz tanulni ebből a könyvből és sok kérdésedre választ kapsz. Szívemből kívánom neked, hogy áldott legyél anyagilag, hitelmentessé válj, hogy mások számára is áldás lehess!

 

Raktárkészlet:  VAN
4 000 Ft
1. Csomag: 3 könyv kedvezménnyel (nyomtatott)

Ha ezt a csomagot választod, akkor a 3 könyvet olcsóbban tudod megvásárolni.

 

1. Csomag tartalma:

 

Varázslatos titkok (nyomtatott könyv értéke 4.000 Ft.)

A kegyelem rejtélye (nyomtatott könyv értéke 4.000 Ft.)

Anyagi áldás (nyomtatott könyv értéke 4.000 Ft.)

Mindösszesen: 12.000 Ft, helyett 10.000 Ft-ért. (Kedvezmény 2.000 Ft).

 

Raktárkészlet:  VAN
10 000 Ft
Varázslatos titkok (nyomtatott) (Varazslatos_titkok_nyomtatott)
Varázslatos titkok (nyomtatott)

Varázslatos titkok

 

Ez a könyv érted született meg. Szeretnék segíteni neked, hogy Isten csodáit te is megtapasztalhasd mindennapjaidban. A Biblia olyan varázslatos titkokat rejt, amelyeket nagyon sok keresztény fel sem ismer. Isten áldásait kegyelemből kapod meg hit által, mégis nagyon sokan ki akarják ezt érdemelni. Pedig, ha megértenéd a kereszt valódi üzenetét, sokkal közelebb kerülhetnél Istenhez. 

 

 

Raktárkészlet:  VAN
4 000 Ft
A kegyelem rejtélye (nyomtatott) (A_kegyelem_rejtelye_nyomtatott)
A kegyelem rejtélye (nyomtatott)

A kegyelem rejtélye

 

Elképzelni sem tudjuk, hogy milyen csodálatos áldásokat tartogat számunkra a kegyelem. Sajnos nem vagyunk tisztában a kegyelem valódi tartalmával. A kegyelem nemcsak a bűnbocsánatról szól, hanem sokkal többről. Nagyon sokan nem vagyunk képesek megragadni a kegyelmet, pedig ha a kegyelem a helyén van, akkor áradnak az áldások. A könyv segít megérteni a bűnbocsánat, és a megigazultságod tényét. Az olvasottak alkalmazásával végre megszabadulhatsz a gyötrő bűntudattól és a kárhoztatástól. A könyv gyakorlatiasan mutatja be, hogy mi tartozik bele a kegyelembe és hogyan tudod megragadni. Ha pedig sikerül megragadnod, akkor áradnak az áldások.

 

Raktárkészlet:  VAN
4 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés