Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Keresztény elektronikus könyvek (pdf)

Fő kategória >Keresztény elektronikus könyvek (pdf)


Sorrend:

Varázslatos titkok (pdf) (Varazslatos_titkok_ekonyv)
Varázslatos titkok (pdf)

Varázslatos titkok

Az olvasók szerint ez a könyv letehetetlen. A stílus remekül megmozgatja az elmédet, az érzelmeidet. A könyv gyakorlatiasan mutat be néhány bibliai alapelvet, amelyek segítenek a mindennapi boldogulásban. Az olvasottak hatására erősödni fog a hited és közelebb kerülsz Istenhez.

 
3 000 Ft
A kegyelem rejtélye (pdf) (A_kegyelem_rejtelye_ekonyv)
A kegyelem rejtélye (pdf)

A kegyelem rejtélye

 

Elképzelni sem tudjuk, hogy milyen csodálatos áldásokat tartogat számunkra a kegyelem. Sajnos nem vagyunk tisztában a kegyelem valódi tartalmával. A kegyelemmel kapcsolatban sokszor hiányosak az információink éppen ezért nem tudjuk átvenni az áldásokat. Ez a könyv nagyon jól bemutatja, hogy mi tartozik bele a kegyelembe, hogyan tudod az áldásaidat átvenni. Mert azok a te áldásaid!

 
3 000 Ft
Anyagi áldás (pdf) (Anyagi_aldas_ekonyv)
Anyagi áldás (pdf)

Anyagi áldás

A könyv segít megérteni az anyagi áldás bibliai alapelveit. Egy gondolkodásmódot ad át, a tőlem megszokott gyakorlatiassággal. Praktikusan rámutat a hibákra, amelyek akadályozhatják az anyagi áldásodat. Megmutatja azt is, hogyan tudod megragadni az anyagi áldást. Mert Isten nem akarja, hogy szegénységben élj, Ő azt akarja, hogy bőségben élj!

 
3 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés